Rasvjeta i specijalni efekti

Ako si postavljate pitanje, da li mi je potrebna rasvjeta za vjenčanje, odgovor je i da i ne.Ako budemo iskreni, za vjenčanje su dovoljni kumovi, prsteni i matičar. Pošto to u našim krajevima nije čest slučaj jer se na dan vjenčanja mladenci žele družiti sa svojom obitelji i prijateljima, a ujedno i pružiti vrhunsku zabavu koje će se svi prisutni rado sjećati onda je odgovor potvrdan.Da, treba vam rasvjeta i specijalni efekti koji pružaju poseban doživljaj! Mladenci često pomno planiraju najsitnije detalje kao npr. revere, pozivnice, zahvalnice itd. do izbora foto i video studija, cateringa, banda i sale.Zato je rasvjeta za vjenčanja neophodna za ugođaj a prvi ples je puno romantičniji uz naš niski dim, dok prskalice (hladne fontane) daju efektan završetak plesu na oblacima.  Mi smo tu da našim prijedlozima, znanjem i opremom osiguramo da Vaše vjenčanje prođe u svečanoj atmosferi, a mladencima i uzvanicima osiguramo dobru feštu.

Naše usluge

Rasvjeta i specijalni efekti

Važnost rasvjete i specijalnih efekata na vjenčanju je često podcijenjena. Mi smo tu da vam pokažemo da odabirom prave rasvjete i efekata kao što su niski dim i fontane za prvi ples stvorimo neponovljiv doživljaj.

Photo Booth

Želimo li se prisjetiti svih zabavnih trenutaka vjenčanja trebamo kvalitetne fotke.Uz odgovarajuće rekvizite i pozadinu pružamo pregršt zabave i veselja za vaše goste. I budemo iskreni, svi se volimo sami fotografirati.

Foto i video

Rijetko koje vjenčanje danas prolazi bez fotografija i videa. Na osnovu dugogodišnje suradnje preporučamo Vam simpatičan team foto i videografa iz Maruna weddings.