Bojanje sale

Uplight je vjerojatno najpopularnija rasvjeta za vjenčanja.Taj efekt se već godinama koristi, ali u zadnje vrijeme zahvaljujući led tehnologiji sve je više popularan. Sam naziv Uplight se odnosi na pravac od kuda svjetlo dolazi.Reflektori se postavljaju najčešće uza zid ili stupove te snop svjetla osvjetljava zid i strop prostorije.
Uplight vašem vjenčanju daje potrebnu dubinu i osobnu notu.Bojanje sale budi emocije i reakcije.Stvaramo onaj Wow efekt, da bi vaše vjenčanje pretvorili u bajkovitu igru svjetla.Mogućnosti su neograničene, od nježnog i romantičnog raspoloženja do živahnoga, kada je fešta u punom tijeku.
Uplightom upravljamo po Vašim željama i može sadržavati više statičkih boja koje mijenjamo tokom slavlja kao npr. jantarna tijekom večere, crvena za prvi ples a ljubičasta kod otvorenog plesa. Ako želite još luđe, rasvjetu možemo programirati da svjetla idu u ritmu muzike.Kao što smo rekli, mogućnosti su skoro neograničene i sve ovisi o Vašim željama.
Kao dugogodišnji fotograf vjenčanja mogu vam odati malu tajnu, a ta je da obožavamo bojanje sale jer nam uplight daje dubinu, dimenziju i ujedno lijepe boje, što se na kraju odražava na fotografije koje ćete cijeli život imati i rado gledati.

Niski dim

Sa niskim dimom se plesni podij pretvara u bajkovitu scenu, a vaš fotograf i snimatelj će uloviti Vaš prvi zajednički ples u kojem ćete uvijek iznova uživati gledajući fotografije i video vašeg vjenčanja. Kada Vaš ples počinje, podij se puni oblacima. Oblaci su gusti i uzdižu se do 70 cm iznad poda i stvara se dojam da stvarno plešete na oblacima kao što možete vijedti na fotografijama ispod.

Naš niski dim je apsolutno siguran i ne morate se brinuti o sigurnosti.

Mi naš dim stvaramo sa suhim ledom, koji je u gotovo svim lokacijama za vjenčanje dopušten. Ako i Vas zanima da svoj prvi ples učinite nezaboravnim obratite nam se i rezervirajte termin.

Prskalice

Tražite nešto čime ćete oduševiti sebe i vaše goste na vjenčanju? Tu su naše hladne fontane ili jednostavnije, prskalice. Možemo ih upotrebljavati kod svih važnijih trenutaka na vašem slavlju kao npr. ulazak mladenaca u svečanu salu, prvi ples, rezanje torte ili po vašim zahtjevima i željama, Naše hladne fontane su specifične jer ne spadaju u pirotehniku i potpuno su bezopasne jer ne koriste barut koji je zapaljiv, te nema dima i mirisa kao klasične fontane. Ustvari, toliko su sigurne da ruku tijekom rada možete držati iznad fontane.

Velika prednost hladnih fontana naspram klasičnih je i mogućnost više paljenja tijekom večeri, pa ih npr. tijekom prvog plesa palimo uvijek tri puta na oduševljenje naših mladenca i gostiju.